Kalender competitie 2019-2020

De voorbije jaren ontvingen de clubs rond deze tijd de nieuwe competitiekalender ter controle. In verderzetting van het digitaal tijdperk vind je de kalender online terug. Je zal merken dat er bij de speeldagen geen actuele datum staat vermeld. Dit is heel bewust gedaan zodat het voor iedereen duidelijk is dat de kalender slechts een proefversie is en nog niet definitief.
 
Controleer voor je eigen ploegen (met speciale aandacht voor meerdere clubs in één lokaal) of het uit- en thuisspelen - al dan niet afwisselend - klopt.
 
Zoals op de vergadering aangekondigd starten we dit seizoen met 2 reeksen in tweede divisie en 3 reeksen in derde divisie en is er geen vierde divisie meer. Dit betekent uiteraard dat er heel wat ploegen in een hogere reeks zijn ingedeeld. De derde divisie van vorig jaar is haast integraal terug te vinden in tweede divisie. En alle ploegen van de vierde divisie vorig jaar vind je terug in de derde divisie van dit nieuwe seizoen.
 
Eventuele wijzigingen worden doorgevoerd na 10 september en de correcte speeldata worden dan eveneens toegevoegd. Dus pas vanaf het moment de data bij de speeldagen staan vermeld; is de kalender definitief.

Voor vragen hieromtrent kan je Erwin en/of Nancy per mail of per messenger bereiken.

 

UPDATE 12/09/2019

De Data zijn aangevuld. Er is een wijziging in de kalender voor de ploegen in 3B.