Seizoen 2020-2021: Inschrijvingen

Vorig seizoen
Covid-19 heeft niet alleen ons persoonlijk maar ook ons dartsseizoen sterk beïnvloed. Op 1 april namen we de beslissing om het seizoen 2019-2020 vroegtijdig te beëindigen. Een beslissing die we niet graag namen, maar met de gezondheid van iedereen voor ogen en uiteraard de sluitingen van alle lokalen, was dit de enige te nemen beslissing.
 
Seizoen 2020-2021
Ondertussen zijn we een aantal maanden verder en hopen we dat iedereen deze lastige periode goed maar vooral gezond heeft doorstaan. Alles komt langzaam weer op gang ook al neemt het openbare leven nieuwe vormen aan. Tijd om plannen te maken voor het dartsseizoen 2020-2021.
We hebben een aantal vernieuwingen doorgevoerd, die naar onze mening vooral de competitie ten goede komen. Lees zeker dit bericht door tot het laatste, je vindt heel wat belangrijke informatie terug.
 
Competitie - MijnDarts-Cup
De competitie start op zaterdag 19 september. We spelen alle competitiewedstrijden achtereenvolgens - op Winmau-blokken, met hier en daar een vrije speelweek.
 
Nadat alle competitiewedstrijden zijn gespeeld, wordt de MijnDarts-cup georganiseerd. Hoe deze wedstrijden zullen verlopen herbekijken we in de loop van de volgende periode. Na bekendmaking van de vernieuwde speelwijze en de speeldata krijgen alle ploegen de mogelijkheid zich in te schrijven voor deelname aan de MijnDarts-Cup.
 
Deze verandering zorgt ervoor dat ploegen die niet deelnemen aan de MijnDarts-cup geen weken na elkaar zullen vrij zijn. Bovendien hebben we de mogelijkheid de competitie alsnog te vervolledigen zou er in het najaar een tweede golf van besmettingen ons land treffen en er opnieuw strenge maatregelen (lees sluitingen van de lokalen) worden opgelegd. Neem je niet deel aan de MijnDarts-cup zal het seizoen dus wat vroeger eindigen dan gebruikelijk (juiste data volgen nog).
 
Best of 7
Best of 7 beperkt zich terug tot de eredivisie. Wedstrijden in eerste en alle andere divisie worden Best of 5 gespeeld.
 
Inschrijvingen
De inschrijvingen verlopen digitaal, dus helaas geen elleboogjes tijdens de jaarlijkse inschrijvingsmomenten. 
Hoe verloopt de inschrijvingen dan? De gebruikelijke documenten vind je onder Info&Forms. Deze formulieren zijn te openen in pdf. Voor excel-formulieren mail je even naar Nancy. Vul de correcte gegevens in en sla het document op (tip: voeg clubnaam toe aan de titel bij het opslaan). Voor de inschrijving van de leden gebruik het formulier "Inschrijving leden - overzicht". Op deze verzamelstaat noteer je de gevraagde gegevens. Handtekeningen zijn niet nodig. Noteer in de handtekening-velden waar mogelijk, de naam van het bestuurslid (secretaris of voorzitter). Als je alle documenten hebt ingevuld mail je ze terug naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Doe dit uiterlijk 1 augustus om zeker te zijn van je plaatsje in de competitie. Alle inschrijvingen die we later ontvangen worden enkel behandeld als de reeksen niet volledig zijn.
 
Lidgeld
We hebben allemaal - bestuur, clubs en spelers - een bijzonder seizoen achter de rug. Als erkenning hiervoor rekenen we voor inschrijvingen die we tijdig en uiterlijk op 1 augustus 2020 ontvangen geen club- en ploegbijdrage aan. Je betaalt dus enkel je leden. Let wel, dit geldt enkel voor inschrijvingen die we uiterlijk op 1 augustus ontvangen. Ontvangen we je inschrijving dus na 1 augustus betaal je de gewone bijdrage van 30 euro per club, 20 euro per ploeg en 10 euro per lid. Leden die na 1 september worden ingeschreven, betalen hiervoor 20 euro.
 
Fijne zomer
Stuur de documenten zo snel mogelijk en uiterlijk 1 augustus terug naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je korting en je plaatsje in de competitie te verzekeren. Voor vragen je beantwoord je best dit mailtje of neem je even telefonisch contact op met Nancy.
 
Met vriendelijke groeten
Het bestuur