Opstart competitie seizoen 2021-2022

Eindelijk is het zover! De inschrijvingen gaan officieel van start.

Inschrijvingen
De inschrijvingen verlopen net zoals vorig jaar digitaal, dus helaas geen ontspannen babbeltjes tijdens de jaarlijkse inschrijvingsmomenten. 
Je vind de gebruikelijke documenten onder Info & Forms. Deze formulieren zijn te openen in pdf. Voor excel-formulieren mail je even naar Nancy. Vul de correcte gegevens in en sla het document op (tip: voeg clubnaam toe aan de titel bij het opslaan). Voor de inschrijving van de leden gebruik het formulier "Inschrijving leden - overzicht". Op deze verzamelstaat noteer je de gevraagde gegevens. Handtekeningen zijn niet nodig. Noteer in de handtekening-velden waar mogelijk, de naam van het bestuurslid (secretaris of voorzitter). Als je alle documenten hebt ingevuld mail je ze terug naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Doe dit uiterlijk 15 augustus om zeker te zijn van je plaatsje in de competitie. Alle inschrijvingen die we later ontvangen worden enkel behandeld als de reeksen niet volledig zijn.
 
Lidgeld voor clubs die vorig seizoen waren ingeschreven
Na twee bijzondere seizoenen hopen we allemaal op een goede start van de nieuwe competitie. Als compensatie voor de voorbije onvolledige seizoenen rekenen we voor inschrijvingen van bestaande clubs die we tijdig en uiterlijk op 15 augustus 2021 ontvangen geen bijdrage aan. Enkel als je een extra ploeg inschrijft, betaal je de ploegbijdrage (en de borg voor deze ploeg).
Let wel, dit geldt enkel voor inschrijvingen die we uiterlijk op 15 augustus ontvangen. Ontvangen we je inschrijving dus na 15 augustus betaal je de gewone bijdrage van 30 euro per club, 20 euro per ploeg en 20 euro per lid. Leden die na 15 augustus worden ingeschreven, betalen hiervoor 20 euro.
 
Start competitie
De competitie start op zaterdag 2 oktober. We spelen alle competitiewedstrijden achtereenvolgens - op Winmau-blokken, met hier en daar een vrije speelweek.
 
MijnDarts-Cup
Nadat alle competitiewedstrijden zijn gespeeld, wordt de MijnDarts-cup georganiseerd. Hoe deze wedstrijden zullen verlopen bekijken we in de loop van de volgende periode. Na bekendmaking van de (vernieuwde) speelwijze en de speeldata krijgen alle ploegen de mogelijkheid zich in te schrijven voor deelname aan de MijnDarts-Cup.
 
Deze verandering zorgt ervoor dat ploegen die niet deelnemen aan de MijnDarts-cup geen weken na elkaar zullen vrij zijn. Bovendien hebben we de mogelijkheid de competitie alsnog te vervolledigen zou er in het najaar een tweede golf van besmettingen ons land treffen en er opnieuw strenge maatregelen (lees sluitingen van de lokalen) worden opgelegd. Neem je niet deel aan de MijnDarts-cup zal het seizoen dus wat vroeger eindigen dan gebruikelijk (juiste data volgen nog).
 
Kijken jullie er ook naar uit?
Stuur de documenten dan zo snel mogelijk en uiterlijk 15 augustus naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je tegemoetkoming en je plaatsje in de competitie te verzekeren. Voor vragen stuur je best even een mailtje naar voorzitter Nancy, competitieleider Erwin of Ledenbeweging Danny.